Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (22)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Палько Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Сергийко С. В. 
Особенности гемодинамических изменений, диагностической и лечебной тактики у больных с "немыми" феохромоцитомами [Електронний ресурс] / С. В. Сергийко, С. А. Лукьянов, Н. Н. Палько // Сучасні медичні технології. - 2013. - № 3. - С. 190-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Smt_2013_3_65
Попередній перегляд:   Завантажити - 121.06 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Палько Н. С. 
Нові тістечка поліпшеного амінокислотного складу [Електронний ресурс] / Н. С. Палько // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.13 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Турчиняк М. К. 
Інноваційні шляхи утилізації полімерної упаковки [Електронний ресурс] / М. К. Турчиняк, Н. С. Палько, О. Я. Давидович // Упаковка. - 2014. - № 1. - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Upakovka_2014_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 394.617 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Палько Н. С. 
Дослідження антиоксидантних властивостей зірочника [Електронний ресурс] / Н. С. Палько // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 278.19 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Палько Н. С. 
Пісочні тістечка поліпшеного жирнокислотного складу [Електронний ресурс] / Н. С. Палько // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2011. - Вип. 12. - С. 112-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2011_12_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 309.733 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Палько Н. С. 
Дослідження дії природних добавок на стійкість жиру випечених напівфабрикатів до окислення [Електронний ресурс] / Н. С. Палько // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2013. - Вип. 13. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2013_13_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 359.249 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Турчиняк М. К. 
Молочні продукти підвищеної біологічної цінності [Електронний ресурс] / М. К. Турчиняк, О. Я. Давидович, Н. С. Палько // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 172-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 382.796 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Палько Н. С. 
Проблеми раціонального харчування та продовольчої безпеки в Україні [Електронний ресурс] / Н. С. Палько, О. Я. Давидович, М. К. Турчиняк // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 18. - С. 146-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2017_18_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 964.038 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Давидович О. Я. 
Порівняльне оцінювання якості вершків питних стерилізованих різних виробників [Електронний ресурс] / О. Я. Давидович, М. К. Турчиняк, Н. С. Палько // Товарознавчий вісник. - 2018. - Вип. 11. - С. 10-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2018_11_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.161 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Палько Н. С. 
Технологія пісочних тістечок із білковими збагачувачами [Електронний ресурс] / Н. С. Палько // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 77-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 509.009 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Ощипок І. М. 
Застосування гідратованих добавок різних класів у технології переробки м'яса [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, Н. С. Палько, О. Я. Давидович, Л. М. Багрій // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 991.904 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Ощипок І. М. 
Використання пастернаку у крафтовому кондитерському виробництві [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, Н. С. Палько // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 28. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2021_28_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 393.216 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського