Пошуковий запит: (<.>A=Палько Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Сергийко С. В. Особенности гемодинамических изменений, диагностической и лечебной тактики у больных с "немыми" феохромоцитомами [Електронний ресурс] / С. В. Сергийко, С. А. Лукьянов, Н. Н. Палько // Сучасні медичні технології. - 2013. - № 3. - С. 190-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Smt_2013_3_65
|
2. |
Палько Н. С. Нові тістечка поліпшеного амінокислотного складу [Електронний ресурс] / Н. С. Палько // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_18
|
3. |
Турчиняк М. К. Інноваційні шляхи утилізації полімерної упаковки [Електронний ресурс] / М. К. Турчиняк, Н. С. Палько, О. Я. Давидович // Упаковка. - 2014. - № 1. - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Upakovka_2014_1_18
|
4. |
Палько Н. С. Дослідження антиоксидантних властивостей зірочника [Електронний ресурс] / Н. С. Палько // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_14
|
5. |
Палько Н. С. Пісочні тістечка поліпшеного жирнокислотного складу [Електронний ресурс] / Н. С. Палько // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2011. - Вип. 12. - С. 112-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2011_12_27
|
6. |
Палько Н. С. Дослідження дії природних добавок на стійкість жиру випечених напівфабрикатів до окислення [Електронний ресурс] / Н. С. Палько // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2013. - Вип. 13. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2013_13_9
|
7. |
Турчиняк М. К. Молочні продукти підвищеної біологічної цінності [Електронний ресурс] / М. К. Турчиняк, О. Я. Давидович, Н. С. Палько // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 172-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_39
|
8. |
Палько Н. С. Проблеми раціонального харчування та продовольчої безпеки в Україні [Електронний ресурс] / Н. С. Палько, О. Я. Давидович, М. К. Турчиняк // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 18. - С. 146-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2017_18_30
|
9. |
Давидович О. Я. Порівняльне оцінювання якості вершків питних стерилізованих різних виробників [Електронний ресурс] / О. Я. Давидович, М. К. Турчиняк, Н. С. Палько // Товарознавчий вісник. - 2018. - Вип. 11. - С. 10-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2018_11_4
|
10. |
Палько Н. С. Технологія пісочних тістечок із білковими збагачувачами [Електронний ресурс] / Н. С. Палько // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 77-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_15
|
11. |
Ощипок І. М. Застосування гідратованих добавок різних класів у технології переробки м'яса [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, Н. С. Палько, О. Я. Давидович, Л. М. Багрій // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_11
|
12. |
Ощипок І. М. Використання пастернаку у крафтовому кондитерському виробництві [Електронний ресурс] / І. М. Ощипок, Н. С. Палько // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 28. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2021_28_8
|